Skryptorium to doświadczona firma, która od 2010 roku oferuje kursy językowe oraz tłumaczenia ustne i pisemne. Nasza oferta obejmuje naukę języków takich jak angielski, francuski, hiszpański, portugalski i polski, dostosowaną do potrzeb klientów.
Niezależnie od poziomu zaawansowania, zapewniamy wsparcie zarówno dla osób prywatnych, jak i firm. Nasze kursy odbywają się stacjonarnie oraz online, co pozwala na elastyczne dopasowanie do harmonogramu uczniów.
Oferujemy również tłumaczenia przysięgłe oraz specjalistyczne, które wykonujemy terminowo i z najwyższą starannością. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych lektorów i tłumaczy, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje. Dzięki temu możemy zapewnić wysoką jakość nauczania oraz profesjonalne usługi tłumaczeniowe. Wspieramy naszych klientów w nauce języków obcych, co pozwala im na swobodne porozumiewanie się w międzynarodowym środowisku.
Skryptorium to nie tylko nauka języków, ale także pomoc w tłumaczeniach podczas konferencji oraz obsługa klientów obcojęzycznych. Nasze usługi są dostępne dla każdego, kto pragnie rozwijać swoje umiejętności językowe lub potrzebuje wsparcia w komunikacji z zagranicznymi partnerami. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty i dołączenia do grona zadowolonych klientów.