TO KA Auto Centrum to firma, która od 1998 roku zajmuje się kompleksową obsługą samochodów. Specjalizujemy się w blacharstwie i lakiernictwie samochodowym, oferując również usługi związane z ochroną i renowacją lakieru oraz auto detailingiem.... Nasza pasja do motoryzacji przerodziła się w profesjonalną działalność, a każdy z naszych pracowników ma swoją specjalizację, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie.
W naszej ofercie znajdą Państwo również serwis i obsługę klimatyzacji, diagnostykę komputerową oraz przeglądy okresowe. Dbamy o to, aby każdy samochód, który trafia w nasze ręce, był traktowany z najwyższą starannością. Regularne przeglądy i konserwacja układów klimatyzacji są kluczowe dla ich prawidłowego funkcjonowania, dlatego oferujemy pełną obsługę w tym zakresie, w tym napełnianie układów czynnikiem chłodzącym oraz ozonowanie wnętrza pojazdu.
Nasze usługi detailingowe obejmują polerowanie i renowację lakieru, pranie tapicerki oraz konserwację tapicerki skórzanej. Dzięki naszym staraniom, każdy samochód może odzyskać swój blask i estetykę. Jesteśmy przekonani, że zadowolenie naszych klientów jest najlepszą reklamą, dlatego stawiamy na jakość i profesjonalizm w każdym aspekcie naszej działalności.