Firma TomKor oferuje kompleksowe usługi informatyczne, które obejmują naprawę komputerów oraz pomoc zdalną. Dzięki ponad 15-letniemu doświadczeniu w branży, zapewniamy naszym klientom najwyższy poziom obsługi i wsparcia technicznego. Nasze usługi... są skierowane zarówno do firm, jak i klientów indywidualnych, co pozwala nam dostosować rozwiązania do różnych potrzeb. W ramach naszej oferty zajmujemy się nie tylko naprawą sprzętu, ale także jego modernizacją oraz optymalizacją systemów.
Nasza oferta obejmuje szybkie diagnozowanie i naprawę komputerów stacjonarnych oraz laptopów. W przypadku problemów technicznych, oferujemy pomoc zdalną, co pozwala na szybkie rozwiązanie problemów bez konieczności wychodzenia z domu. Dodatkowo, zajmujemy się instalacją, aktualizacją oraz administracją oprogramowaniem, co zapewnia pełne wsparcie w zakresie IT.
W TomKor stawiamy na jakość, terminowość oraz pełne zadowolenie klienta. Naszym celem jest nie tylko naprawa bieżących problemów, ale także zapobieganie przyszłym awariom. Zaufaj specjalistom, którzy znają się na rzeczy i skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się, jak możemy Ci pomóc.