Firma TOMY-BUD Tomasz Gajewski specjalizuje się w szerokim zakresie usług budowlanych, w tym w budowie dróg. Realizujemy różnorodne projekty, takie jak place, chodniki, parkingi, ulice oraz rowy i przepusty melioracyjne. Nasze doświadczenie
pozwala nam na skuteczne drenowanie terenu, co jest kluczowe dla zapewnienia odpowiednich warunków budowlanych. Wykonujemy również roboty brukarskie, w tym układanie kostki brukowej i granitowej, co podnosi estetykę i funkcjonalność przestrzeni publicznych oraz prywatnych.
Nasza firma dysponuje nowoczesnym sprzętem budowlanym, w tym koparkami i zagęszczarkami, co umożliwia nam realizację robót ziemnych na najwyższym poziomie. Posiadamy wykwalifikowaną kadrę, która dba o każdy detal realizowanych inwestycji. Dzięki temu możemy zapewnić naszym klientom usługi na najwyższym poziomie, co potwierdzają liczne referencje od instytucji publicznych oraz klientów indywidualnych.
TOMY-BUD to nie tylko budowa dróg, ale także kompleksowe usługi budowlane, w tym instalacje wodno-kanalizacyjne, cieplne oraz elektryczne. Nasze podejście do każdego projektu jest indywidualne, co pozwala nam dostosować się do specyficznych potrzeb klientów. Jesteśmy gotowi podjąć się zarówno dużych, jak i mniejszych inwestycji, zapewniając pełne wsparcie na każdym etapie realizacji.