Prace wysokościowe to nasza specjalność, a dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, oferujemy usługi na najwyższym poziomie. Nasza firma, TRANGO, działa zgodnie z międzynarodowymi standardami IRATA oraz OTDL, co zapewnia bezpieczeństwo i
profesjonalizm w realizacji zleceń. Wykonujemy różnorodne prace na wysokości, w tym montaż konstrukcji stalowych, malowanie, czyszczenie silosów oraz prace spawalnicze. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy posiadają odpowiednie uprawnienia do pracy w dostępie linowym.
Bezpieczeństwo jest dla nas priorytetem. Wszystkie nasze usługi są realizowane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa budowlanego oraz normami BHP. Stosujemy nowoczesne środki ochrony indywidualnej, a także przeprowadzamy regularne przeglądy sprzętu, aby zapewnić maksymalną ochronę naszym pracownikom. W ramach naszych usług oferujemy również kompleksowe szkolenia w zakresie dostępu linowego, które są niezbędne do wykonywania prac na wysokości w sposób bezpieczny i efektywny.
Nasza oferta obejmuje także ekspertyzy budowli inżynieryjnych oraz prace rozbiórkowe kominów. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i technikom dostępu linowego, jesteśmy w stanie sprostać nawet najtrudniejszym zleceniom, realizując je w miejscach o ograniczonym dostępie. Zapraszamy do współpracy i skorzystania z naszych usług wysokościowych.