Transdźwig Zawadzcy sp.j. oferuje kompleksowe usługi kasacji pojazdów, które obejmują skup samochodów osobowych, ciężarowych oraz motocykli. Niezależnie od stanu technicznego, przyjmujemy pojazdy uszkodzone, powypadkowe, zniszczone, spalone oraz
skorodowane. Nasza stacja demontażu zapewnia bezpieczną utylizację i pełny recykling, co jest zgodne z obowiązującymi normami ekologicznymi. Płacimy za każdy kompletny pojazd dostarczony do naszej firmy, co czyni naszą ofertę atrakcyjną dla osób chcących pozbyć się nieużywanych aut.
Nasza firma działa na rynku od ponad 30 lat, co pozwoliło nam zdobyć zaufanie wielu klientów. Oferujemy profesjonalne podejście oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia. Dzięki doświadczeniu i specjalistycznemu sprzętowi, jesteśmy w stanie szybko i sprawnie przeprowadzić proces kasacji. Dodatkowo, zapewniamy pomoc drogową 24/7, co oznacza, że jesteśmy dostępni w każdej chwili, aby pomóc naszym klientom w trudnych sytuacjach.
W ramach naszych usług kasacji, oferujemy również możliwość demontażu pojazdów, co pozwala na odzyskanie wartościowych części. Nasza oferta jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, które potrzebują profesjonalnej obsługi w zakresie kasacji i demontażu pojazdów.