Obsługa informatyczna firm to kluczowy element, który pozwala przedsiębiorstwom skupić się na ich podstawowej działalności, pozostawiając kwestie technologiczne specjalistom. True IT oferuje kompleksowe wsparcie dla mikro, małych i średnich firm,
zapewniając im dostęp do nowoczesnych rozwiązań IT. Nasze usługi obejmują nie tylko zarządzanie infrastrukturą IT, ale także pomoc w codziennych problemach związanych z komputerami i sieciami. Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb każdego klienta.
W ramach naszej oferty proponujemy również telefonie VoIP, która zapewnia elastyczność i nowoczesne rozwiązania komunikacyjne. Nasza centrala telefoniczna w chmurze umożliwia korzystanie z zaawansowanych funkcji, takich jak zapowiedzi głosowe czy kontrola połączeń. Dodatkowo, zajmujemy się tworzeniem stron internetowych, które są nie tylko estetyczne, ale także funkcjonalne i dostosowane do wymagań mobilnych użytkowników.
Nasze usługi serwisowe obejmują naprawę komputerów, odzyskiwanie danych oraz usuwanie wirusów. Dzięki szybkiej reakcji na zgłoszenia, jesteśmy w stanie zapewnić wsparcie w kryzysowych sytuacjach, co jest niezwykle istotne dla sprawnego funkcjonowania każdej firmy. Współpracując z nami, zyskujesz partnera, który dba o Twoje potrzeby technologiczne i wspiera rozwój Twojego biznesu.