Turbo-Elmar s.c. to firma specjalizująca się w regeneracji filtrów DPF, FAP, GPF oraz katalizatorów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży motoryzacyjnej, oferujemy usługi na najwyższym poziomie, stawiając na jakość i nowoczesne technologie.
Nasza innowacyjna metoda Flash Cleaner Machine, certyfikowana przez TUV Nord, zapewnia skuteczne i ekologiczne czyszczenie, które nie uszkadza podzespołów. Oferujemy regenerację zarówno dla klientów indywidualnych, jak i warsztatów oraz serwisów, co czyni naszą ofertę wyjątkowo atrakcyjną.
Nasze usługi obejmują nie tylko regenerację filtrów cząstek stałych, ale także katalizatorów i SCR. Dzięki szybkiemu procesowi czyszczenia, klienci mogą zaoszczędzić czas i pieniądze, unikając kosztownej wymiany części. Wysoka jakość naszych usług została doceniona przez wielu zadowolonych klientów, co potwierdzają pozytywne opinie. Gwarantujemy 12-miesięczną gwarancję na wykonane usługi, co świadczy o naszej pewności co do jakości oferowanych rozwiązań.
Działamy nie tylko w Mielcu, ale również w okolicznych miastach, takich jak Rzeszów, Dębica, Tarnów czy Przemyśl. Oferujemy możliwość wysyłki podzespołów do regeneracji, co sprawia, że nasza oferta jest dostępna dla szerokiego grona klientów. Wybierając Turbo-Elmar, wybierasz profesjonalizm i niezawodność w regeneracji części samochodowych.