Nazywam się Łukasz Kwiatoń i jestem fizjoterapeutą z wieloletnim doświadczeniem. Ukończyłem studia magisterskie na Wydziale Nauk o Zdrowiu Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach. Posiadam prawo wykonywania zawodu fizjoterapeuty zarówno w... Polsce, jak i w Republice Czeskiej, gdzie przez osiem lat pracowałem w renomowanym ośrodku rehabilitacyjnym. Moje doświadczenie obejmuje pracę z pacjentami z różnorodnymi dolegliwościami, takimi jak bóle narządu ruchu, urazy, udary mózgu, choroba Parkinsona oraz rehabilitacja geriatryczna.
W moim gabinecie oferuję indywidualne podejście do każdego pacjenta, co jest kluczowe dla skuteczności terapii. Wykorzystuję różne metody, takie jak terapia manualna, PNF, kinesiotaping oraz kinezyterapia, aby pomóc pacjentom w powrocie do sprawności. Moim celem jest nie tylko złagodzenie bólu, ale także przywrócenie pełnej funkcjonalności i samodzielności. Regularnie uczestniczę w kursach i seminariach, aby być na bieżąco z nowinkami w dziedzinie fizjoterapii i zapewnić najwyższą jakość usług.
Gabinet został stworzony z myślą o osobach, które zmagają się z różnymi dolegliwościami bólowymi oraz pragną wrócić do aktywności fizycznej. Zapraszam do kontaktu, jeśli potrzebujesz wsparcia w rehabilitacji po urazach, operacjach lub w przypadku chorób neurologicznych.