Witaj w Twoich Nieruchomościach – miejscu, gdzie pasja do nieruchomości spotyka się z profesjonalizmem i wieloletnim doświadczeniem. Od ponad 10 lat pomagamy naszym klientom w Czechowicach-Dziedzicach, Bielsku-Białej, Pszczynie i okolicach... Podbeskidzia spełniać marzenia o kupnie nowego domu, zyskownej inwestycji czy bezpiecznej sprzedaży nieruchomości.
Dlaczego warto nam zaufać? Jesteśmy członkiem Powszechnego Towarzystwa Ekspertów i Doradców Rynku Nieruchomości, a nasze działania opierają się na licencjach i najwyższych standardach branżowych. Posiadamy licencję Pośrednika w Obrocie Nieruchomościami oraz tytuł Doradcy Rynku Nieruchomości PTEiDRN. Dzięki temu możesz mieć pewność, że Twoje interesy są w dobrych rękach.
Specjalizujemy się w kupnie, sprzedaży i wynajmie nieruchomości – zarówno tych standardowych, jak i premium. Naszym priorytetem jest bezpieczeństwo i wygoda klienta, dlatego oferujemy pełną obsługę transakcji, od wstępnych konsultacji po wsparcie posprzedażowe. Co nas wyróżnia? Profesjonalny marketing nieruchomości, w tym zdjęcia i filmy z drona, wirtualne spacery i przygotowanie wnętrz (home staging).