Ubezpieczamy24.com to agencja ubezpieczeniowa, która oferuje szeroki wachlarz ubezpieczeń zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dla firm. Nasza oferta obejmuje ubezpieczenia komunikacyjne, majątkowe, na życie oraz turystyczne. Dzięki prostemu
procesowi zakupu, klienci mogą wypełnić formularz online, a w ciągu godziny otrzymają spersonalizowaną ofertę. Po zaakceptowaniu warunków, polisa jest przesyłana drogą mailową, co zapewnia wygodę i oszczędność czasu.
Dla klientów indywidualnych oferujemy ubezpieczenia samochodowe, w tym OC, AC, Assistance oraz NNW. Dodatkowo, zapewniamy ochronę dla rodzin poprzez ubezpieczenia na życie oraz ubezpieczenia mieszkań i domów. Klienci mogą również skorzystać z ubezpieczeń turystycznych, które obejmują podróże krajowe i zagraniczne. Nasza oferta jest dostosowana do potrzeb każdego klienta, co sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać różnorodnym wymaganiom.
Dla firm przygotowaliśmy kompleksowe ubezpieczenia transportowe, w tym OCP oraz ubezpieczenia cargo. Oferujemy również ubezpieczenia mające na celu ochronę majątku, przychodu oraz pracowników. Nasze ubezpieczenia OC dla firm chronią przed roszczeniami, a ubezpieczenia cybernetyczne zabezpieczają przed atakami i wyciekami danych. Dzięki współpracy z wieloma towarzystwami ubezpieczeniowymi, jesteśmy w stanie zaproponować konkurencyjne stawki oraz indywidualnie dopasowane oferty.