Unikat to rodzinna agencja nieruchomości z siedzibą w Sopocie, działająca na rynku od 1994 roku. Dzięki ponad 30-letniemu doświadczeniu, oferujemy kompleksową, fachową i rzetelną obsługę w zakresie obrotu nieruchomościami. Nasza misja to... zapewnienie klientom bezpieczeństwa transakcji oraz oszczędność czasu i energii poprzez przejęcie wszelkich formalności związanych z kupnem, sprzedażą czy wynajmem nieruchomości. Zespół Unikat składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy znają lokalny rynek i potrafią dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb klientów.
Współpraca z nami to gwarancja profesjonalizmu i pełnego wsparcia na każdym etapie transakcji. Zajmujemy się nie tylko sprzedażą mieszkań, domów czy działek, ale również wynajmem lokali komercyjnych i mieszkalnych. Nasze podejście opiera się na zaufaniu i relacjach budowanych z klientami przez lata. Klienci często wracają do nas oraz polecają nasze usługi swoim bliskim, co jest najlepszą rekomendacją.
Zachęcamy do skorzystania z naszej wyszukiwarki ofert, gdzie można znaleźć aktualne propozycje sprzedaży i wynajmu nieruchomości w Sopocie oraz całym Trójmieście. Jesteśmy tu, aby pomóc w realizacji Twoich marzeń o idealnym miejscu do życia lub inwestycji.