Usługi Informatyczne On-IT, prowadzone przez Patryka Malowanego, to firma, która oferuje kompleksową obsługę informatyczną zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dla firm. Z pasją i zaangażowaniem podchodzimy do każdego zlecenia, zapewniając
profesjonalną pomoc w zakresie naprawy i serwisu komputerów, diagnozy urządzeń oraz modernizacji komponentów. Nasze usługi obejmują również wymianę podzespołów oraz pomoc w doborze odpowiedniego sprzętu do wymagań klienta.
W ramach obsługi informatycznej firm i instytucji oferujemy kompleksowe rozwiązania, w tym zarządzanie serwerami i urządzeniami sieciowymi, a także system zgłoszeń HelpDesk online. Nasza oferta obejmuje również zdalną pomoc oraz zapewnienie bezpieczeństwa sieci, co jest kluczowe w dzisiejszych czasach. Dla klientów indywidualnych proponujemy pomoc w tworzeniu domowych sieci komputerowych oraz projektowanie inteligentnych domów SmartHome, co pozwala na wygodne zarządzanie urządzeniami z poziomu aplikacji mobilnej.
Naszym celem jest zadowolenie klienta, dlatego stawiamy na indywidualne podejście i dostosowanie usług do specyficznych potrzeb. Dzięki doświadczeniu i ciągłemu doskonaleniu swoich umiejętności, możemy zapewnić najwyższą jakość usług informatycznych, które przyczynią się do sukcesu naszych klientów.