Centrum Młodości to wyjątkowe miejsce w Augustowie, które łączy w sobie komfortowe noclegi oraz nowoczesny fitness club. Nasza villa oferuje 7 pokoi gościnnych o wysokim standardzie, w tym jednoosobowe, dwuosobowe oraz trzyosobowe, każdy z... łazienką, mini kuchnią i balkonem. Goście mogą korzystać z bezpłatnego dostępu do internetu Wi-Fi oraz darmowego parkingu. Dodatkowo, oferujemy śniadania, które są dostępne za dodatkową opłatą.
W naszym fitness clubie znajduje się siłownia, sala fitness, sauna oraz salon masażu. To idealne miejsce dla osób, które pragną zadbać o swoje zdrowie i kondycję. Oferujemy różnorodne zajęcia fitness oraz możliwość treningu personalnego, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Nasza wykwalifikowana kadra instruktorska zapewnia indywidualne podejście do każdego klienta, co tworzy przyjazną i motywującą atmosferę.
Centrum Młodości to nie tylko miejsce do ćwiczeń, ale także przestrzeń do relaksu. Po intensywnym treningu można zrelaksować się w saunie lub skorzystać z oferty masażu. Naszym celem jest zapewnienie gościom komfortu oraz sprzyjających warunków do zdrowego stylu życia. Zapraszamy do odwiedzenia nas i skorzystania z naszych usług, które są dostosowane do potrzeb każdego klienta.