Firma VIPART Nieruchomości działa na rynku nieruchomości od 1981 roku, oferując kompleksowe usługi w zakresie pośrednictwa w obrocie nieruchomościami. Specjalizujemy się w kupnie, sprzedaży oraz wynajmie mieszkań, domów, działek, lokali i obiektów
komercyjnych. Nasza oferta obejmuje również zarządzanie nieruchomościami oraz administrowanie najmem, co pozwala naszym klientom na bezpieczne inwestowanie w nieruchomości.
W ramach naszych usług zapewniamy profesjonalne doradztwo, które pomoże rozwiązać wszelkie problemy związane z nieruchomościami. Zajmujemy się regulowaniem stanów prawnych oraz przygotowaniem nieruchomości do sprzedaży, w tym usługą home staging. Dodatkowo, oferujemy wykonanie zdjęć i filmów z powietrza, wirtualne wycieczki oraz panoramy 360, co znacząco zwiększa atrakcyjność ofert.
Nasza firma obsługuje również instytucje publiczne oraz urzędy miast w zakresie wycen nieruchomości. Współpracujemy z wieloma spółdzielniami mieszkaniowymi oraz wykonujemy inwentaryzacje budowlane. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i profesjonalizmowi, jesteśmy w stanie dostarczyć naszym klientom usługi na najwyższym poziomie, dostosowane do ich indywidualnych potrzeb.