VIRGO to firma specjalizująca się w integracji systemów teleinformatycznych, oferująca kompleksowe usługi dla różnych branż, w tym spożywczej, mleczarskiej, odzieżowej i meblarskiej. Nasze podejście opiera się na dopasowaniu rozwiązań do... indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na efektywne wdrażanie innowacyjnych technologii. Dzięki doświadczeniu w branży oraz znajomości specyfiki różnych sektorów, jesteśmy w stanie dostarczyć rozwiązania, które zwiększają konkurencyjność i rentowność przedsiębiorstw.
W naszej ofercie znajdują się usługi konsultingowe, wdrożenia oraz serwis systemów informatycznych. Oferujemy również wsparcie w zakresie analizy, konfiguracji i tworzenia Jednolitych Plików Kontrolnych (JPK), co jest niezbędne w kontekście obowiązujących przepisów prawnych. Nasz system MERIT Macrologic to pierwszy polski system klasy ERP, który umożliwia implementację procesów biznesowych bezpośrednio w rozwiązaniach informatycznych.
Ciągły rozwój firmy VIRGO to nie tylko nowe wdrożenia, ale także potrzeba rozbudowy zespołów programistów i serwisantów. Współpraca z nami to szansa na wspólne pokonywanie wyzwań oraz dostosowywanie się do zmieniającego się rynku. Zapraszamy do kontaktu i współpracy z naszą firmą, aby wspólnie osiągać sukcesy w obszarze technologii informacyjnych.