Visual Media to agencja interaktywna i software house, która od 1999 roku projektuje oraz rozwija aplikacje internetowe, portale korporacyjne i firmowe, a także systemy e-learningowe i rozwiązania Smart City. Nasze projekty mają na celu... usprawnienie korzystania z usług cyfrowych, co czyni je bardziej dostępnymi i przyjaznymi dla użytkowników. W ciągu ponad dwóch dekad działalności zrealizowaliśmy wiele innowacyjnych projektów, które zdobyły uznanie w branży, w tym nagrody za jakość i użyteczność.
W naszej ofercie znajdują się usługi takie jak UX Research, testowanie użyteczności, prototypowanie oraz rozwój aplikacji webowych i mobilnych. Stosujemy nowoczesne metodyki pracy, w tym Agile i Scrum, co pozwala nam na elastyczne dostosowywanie się do potrzeb klientów. Nasz interdyscyplinarny zespół składa się z doświadczonych specjalistów, w tym programistów, designerów oraz project managerów, co zapewnia kompleksową obsługę projektów.
Dzięki współpracy z wieloma renomowanymi klientami, takimi jak Makro Cash and Carry, PGNiG czy Politechnika Warszawska, zdobyliśmy cenne doświadczenie, które przekłada się na jakość naszych usług. Nasze projekty są nie tylko funkcjonalne, ale także estetyczne, co sprawia, że są chętnie wykorzystywane przez użytkowników. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i chętnie podejmujemy się realizacji innowacyjnych pomysłów.