VIVIR Nieruchomości to biuro obrotu nieruchomościami z siedzibą w Słupsku, które oferuje kompleksowe usługi w zakresie sprzedaży i wynajmu mieszkań, domów, działek oraz nieruchomości komercyjnych. Nasze doświadczenie na rynku nieruchomości sięga... ponad 10 lat, co pozwala nam na skuteczne doradztwo oraz profesjonalną obsługę klientów. Posiadamy państwową licencję zawodową pośrednika w obrocie nieruchomościami oraz corocznie odnawianą polisę ubezpieczeniową OC, co świadczy o naszym zaangażowaniu w zapewnienie najwyższej jakości usług.
W naszej ofercie znajduje się inwestycja pod nazwą Słoneczne Wzgórze, która zakłada budowę nowoczesnych budynków wielorodzinnych w wysokim standardzie deweloperskim. Obecnie w budowie znajduje się budynek A2, który będzie oferował 62 lokale mieszkalne o różnych metrażach. Szczególnie polecamy mieszkania na parterze z ogrodzonymi ogródkami, co stanowi doskonałą opcję dla rodzin oraz osób ceniących sobie przestrzeń na świeżym powietrzu.
Dzięki współpracy z doświadczonymi ekspertami kredytowymi, oferujemy naszym klientom bezpłatną pomoc w uzyskaniu kredytów hipotecznych oraz gotówkowych. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na skuteczne zaspokojenie ich oczekiwań. Jesteśmy otwarci na współpracę z deweloperami, oferując kompleksową obsługę sprzedaży ich inwestycji.