Serdecznie witamy na stronie W GRUNCIE Nieruchomości, gdzie od prawie 8 lat pomagamy naszym Klientom w spełnianiu marzeń o wymarzonej nieruchomości. Nasza firma zdobyła doświadczenie w zakresie pośrednictwa w obrocie nieruchomościami na terenie... Rybnika oraz okolicznych miast. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze, co motywuje nas do ciągłego doskonalenia naszych usług.
Oferujemy kompleksową obsługę w zakresie sprzedaży i kupna mieszkań, domów oraz działek. Specjalizujemy się również w wynajmie nieruchomości, zarówno mieszkalnych, jak i komercyjnych. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są gotowi pomóc w każdej sytuacji. Dodatkowo, oferujemy wsparcie w zakresie kredytów hipotecznych oraz projektowania domów, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
Dzięki naszemu zaangażowaniu i profesjonalizmowi, zdobyliśmy prestiżowy tytuł Laureata Konkursu Orły Nieruchomości 2025. To wyróżnienie jest dla nas dowodem uznania za naszą codzienną pracę i chęć do dalszego rozwoju. Dziękujemy naszym Klientom za zaufanie i wybór naszych usług, co pozwala nam nieustannie dążyć do doskonałości w branży nieruchomości.