Wake It Park to idealne miejsce dla miłośników aktywności na świeżym powietrzu. Nasz park oferuje różnorodne atrakcje, takie jak dmuchany tor wodny, trasy linowe oraz wakeboarding, które zapewniają niezapomniane wrażenia zarówno dla dzieci, jak i... dorosłych. Znajdujemy się w malowniczej okolicy nad Jeziorem Borówno Wielkie, co sprawia, że każda chwila spędzona w naszym parku to prawdziwa przygoda w otoczeniu natury.
W naszym Aqua Parku czeka na Ciebie tor przeszkód o wymiarach 30×26 metrów, który dostarcza emocji i wyzwań fizycznych. Bezpieczeństwo uczestników jest dla nas priorytetem, dlatego nad torami czuwają wykwalifikowani ratownicy. Oferujemy również trasy linowe, które są dostosowane do różnych poziomów umiejętności, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Dla grup zorganizowanych przygotowaliśmy atrakcyjne zniżki oraz możliwość dostosowania oferty do indywidualnych potrzeb.
Zapraszamy do skorzystania z naszych atrakcji, które są dostępne od maja do października. Niezależnie od tego, czy szukasz adrenaliny na wakeboardzie, czy relaksu na dmuchanym torze wodnym, Wake It Park to miejsce, które spełni Twoje oczekiwania. Przyjdź i odkryj radość z aktywnego wypoczynku na świeżym powietrzu!