WENSAR to firma specjalizująca się w naprawach blacharsko-lakierniczych oraz likwidacji szkód komunikacyjnych. Oferujemy kompleksową obsługę, która obejmuje wszystkie etapy – od zgłoszenia szkody, przez naprawę, aż po odbiór perfekcyjnie... naprawionego pojazdu. Nasze doświadczenie oraz nowoczesne technologie pozwalają nam dbać o każdy detal, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług. Klienci cenią nas za terminowość oraz profesjonalizm, co sprawia, że zaufali nam już setki kierowców.
W przypadku kolizji lub wypadku, zapewniamy pomoc na miejscu zdarzenia, holowanie pojazdu oraz dopełnienie wszelkich formalności z ubezpieczycielem. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych blacharzy i lakierników, którzy precyzyjnie likwidują szkody, dbając o najwyższe standardy wykonania. Oferujemy również usługi serwisu klimatyzacji oraz zabezpieczenia antykorozyjnego, co dodatkowo zwiększa komfort użytkowania pojazdu.
Dzięki flocie samochodów zastępczych, nasi klienci mogą cieszyć się mobilnością w trakcie naprawy. WENSAR to nie tylko naprawy blacharskie, ale także kompleksowa obsługa, która pozwala zaoszczędzić czas i stres związany z formalnościami. Z nami Twoje auto będzie jak nowe, a Ty zyskasz pewność, że trafiło w dobre ręce.