Spływy kajakowe Krutynią to nasza specjalność od kilkudziesięciu lat. Oferujemy kompleksową obsługę spływów, dostosowaną do indywidualnych potrzeb klientów. Rzeka Krutynia, znana w Polsce i Europie, przyciąga miłośników aktywnego wypoczynku oraz... tych, którzy preferują relaks w pięknych okolicznościach przyrody. Nasze trasy są różnorodne, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu umiejętności.
W naszej ofercie znajdują się popularne trasy, takie jak Krutyń – Zielony Lasek czy Krutyń – Rosocha, które są idealne na spływy jednodniowe. Każdy odcinek ma swoje unikalne cechy, a my zapewniamy nie tylko sprzęt, ale także transport do miejsca rozpoczęcia spływu. Dzięki temu, klienci mogą skupić się na przyjemności z pływania, a nie na organizacji.
Nasza firma dba o bezpieczeństwo i komfort uczestników, oferując sprawdzony sprzęt oraz pomoc w doborze odpowiednich kajaków. Niezależnie od tego, czy planujesz krótki spływ, czy wielodniową przygodę, jesteśmy tu, aby Ci pomóc. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i odkrycia uroków rzeki Krutynia.