WIK to renomowany serwis komputerowy z siedzibą w Jeleniej Górze, który oferuje kompleksowe usługi związane z naprawą i serwisowaniem sprzętu komputerowego, w tym laptopów, drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych. Nasza firma działa na rynku od... 2001 roku, co pozwoliło nam zdobyć zaufanie wielu klientów. Oferujemy zarówno serwis sprzętu nowego, jak i poleasingowego, co sprawia, że jesteśmy w stanie dostosować się do różnych potrzeb naszych klientów.
W naszej ofercie znajdą Państwo również szeroki wybór oprogramowania, w tym produkty Microsoft oraz systemy InsERT. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, zapewniamy dostęp do najnowszych rozwiązań informatycznych, które wspierają zarówno małe, jak i duże firmy. Nasze usługi obejmują także wynajem urządzeń oraz sprzedaż materiałów eksploatacyjnych, takich jak tonery i tusze.
Zespół WIK to doświadczeni specjaliści, którzy są gotowi pomóc w każdej sytuacji. Oferujemy zarówno usługi w naszym serwisie, jak i wyjazdowe, co pozwala na szybką reakcję w przypadku awarii. Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług oraz satysfakcji klientów, dlatego zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszej oferty.