Willa Chruślice to wyjątkowe miejsce, które zostało stworzone z myślą o komforcie i relaksie naszych gości. Położona na malowniczym wzgórzu, otoczona zielenią i lasami, oferuje piękne widoki na panoramę Nowego Sącza. Nasz obiekt zapewnia pełną... prywatność oraz spokój, co sprawia, że jest idealnym miejscem na wypoczynek. Willa dysponuje dużym ogrodem, w którym można spędzać czas na świeżym powietrzu, a także podgrzewanym basenem, który jest czynny od maja do października.
Wnętrze domku jest przestronne i komfortowe. Oferujemy dwie sypialnie z podwójnymi łóżkami, każda z wyjściem na balkon. W pełni wyposażona kuchnia oraz przytulny salon z telewizorem zapewniają wygodę podczas pobytu. Dodatkowo, w piwnicy znajduje się sala gier, gdzie można spędzić czas grając w bilard, ping ponga czy dart. Dla najmłodszych przygotowaliśmy huśtawkę, trampolinę oraz mini plac zabaw w ogrodzie.
Willa Chruślice to także doskonała baza wypadowa dla miłośników górskich wędrówek oraz sportów zimowych. W okolicy znajdują się liczne szlaki turystyczne oraz stoki narciarskie, co czyni naszą ofertę atrakcyjną przez cały rok. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty i odkrycia uroków tego wyjątkowego miejsca.