WRI-Deweloper to firma deweloperska, która od 2006 roku specjalizuje się w tworzeniu nowoczesnych mieszkań oraz lokali usługowych. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór mieszkań, w tym unikatowe lokale parterowe z przestronnymi ogródkami, które są... idealnym miejscem do relaksu. Mieszkania o metrażach od 40 m² do 72 m² zapewniają komfort i bezpieczeństwo, a także nowoczesne rozwiązania technologiczne.
Dla klientów biznesowych przygotowaliśmy atrakcyjną ofertę wynajmu i sprzedaży lokali usługowych. Powierzchnie od 40 do 300 m² charakteryzują się jasnymi wnętrzami oraz doskonałą lokalizacją. Lokale są wyposażone w niezbędne media, takie jak ogrzewanie miejskie, elektryczność, woda i internet światłowodowy. Nasze projekty są starannie dopasowane do wymagań rynku oraz oczekiwań klientów, co pozwala na maksymalne wykorzystanie każdej lokalizacji.
WRI-Deweloper to nie tylko deweloper, ale także partner w kreowaniu przestrzeni życiowej. Nasze projekty, takie jak Apartamenty Kolarska i Apartamenty Opinogórska, są dowodem na nasze zaangażowanie w jakość i innowacyjność. Zespół specjalistów wykorzystuje nowoczesne technologie, aby tworzyć estetyczne i funkcjonalne projekty, które spełniają oczekiwania naszych klientów.