Altero Serwis to profesjonalny warsztat samochodowy, który oferuje szeroki zakres usług związanych z wulkanizacją oraz serwisem klimatyzacji. Nasza oferta obejmuje wymianę opon, w tym opon niskoprofilowych oraz typu run-flat, a także wyważanie kół... i naprawę ogumienia. Dzięki nowoczesnym maszynom oraz specjalnym nakładkom, minimalizujemy ryzyko zarysowań felg, co zapewnia najwyższą jakość świadczonych usług.
W zakresie wulkanizacji zajmujemy się również programowaniem i kopiowaniem czujników ciśnienia TPMS oraz sprzedażą nowych opon na zamówienie. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb klientów, a kolorowe ciężarki, które stosujemy, dodają estetyki i funkcjonalności. W Altero Serwis dbamy o każdy detal, aby zapewnić pełne zadowolenie naszych klientów.
Oferujemy także serwis klimatyzacji z dojazdem, co jest szczególnie wygodne dla właścicieli maszyn rolniczych, budowlanych oraz samochodów ciężarowych. Nasze usługi obejmują odciąganie czynnika i oleju, wykonanie próżni oraz kontrolę szczelności układu. Używamy gazu śladowego, który pozwala na wykrycie nawet najdrobniejszych ubytków, co gwarantuje skuteczność naszych działań.
Dodatkowo, w ramach serwisu klimatyzacji oferujemy odgrzybianie ultradźwiękami oraz ozonowanie, co zapewnia świeżość i czystość w układzie. Nasza oferta jest kompleksowa i dostosowana do potrzeb każdego klienta, co czyni nas idealnym wyborem dla osób poszukujących rzetelnych usług w zakresie wulkanizacji i klimatyzacji.