Wypożyczalnia rowerów w Zakopanem oferuje szeroki wybór sprzętu, który zaspokoi potrzeby zarówno amatorów, jak i bardziej doświadczonych rowerzystów. Nasza oferta obejmuje rowery elektryczne, trekkingowe oraz górskie, które są idealne do... eksploracji malowniczych tras Tatr. Dzięki pełnemu zawieszeniu, rowery elektryczne Gas Gas Trekking 3.0 zapewniają komfort jazdy zarówno w mieście, jak i w trudniejszym terenie. Oferujemy również pomoc w doborze odpowiedniego sprzętu oraz tras, co sprawia, że każda wyprawa staje się przyjemnością.
Nasza wypożyczalnia działa przez cały rok, co pozwala na korzystanie z rowerów niezależnie od pory roku. Dodatkowo, oferujemy możliwość mobilnego wypożyczenia, co oznacza, że możemy dostarczyć rower bezpośrednio pod Twój nocleg. Nasz zespół składa się z doświadczonych pracowników, którzy chętnie doradzą w kwestii wyboru sprzętu oraz tras rowerowych. Gwarantujemy, że każdy rower jest regularnie serwisowany, co zapewnia bezpieczeństwo i komfort podczas jazdy.
Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty i odkrywania uroków Zakopanego na dwóch kółkach. Niezależnie od tego, czy planujesz krótki wypad, czy dłuższą wyprawę, nasza wypożyczalnia rowerów jest idealnym miejscem, aby rozpocząć swoją przygodę.