YOU KNOW Academy to szkoła językowa z siedzibą w Warszawie, która oferuje kursy językowe zarówno stacjonarnie, jak i online. Nasza oferta obejmuje naukę języków obcych, takich jak angielski, niemiecki, francuski, hiszpański, włoski oraz polski
jako język obcy. Wierzymy, że znajomość języków otwiera wiele drzwi i pozwala na lepsze zrozumienie różnych kultur. Nasi klienci cenią sobie przyjazną atmosferę oraz pełne zaangażowanie naszych lektorów, którzy są pasjonatami nauczania.
W YOU KNOW Academy stawiamy na elastyczność i komfort nauki. Oferujemy zajęcia w dogodnych godzinach, od wczesnych poranków do późnych wieczorów. Uczniowie mogą wybierać między lekcjami online a spotkaniami w biurze, gdzie mogą cieszyć się nauką przy aromatycznej kawie. Nasz zespół administracyjny zapewnia wsparcie na każdym etapie nauki, co pozwala uczniom skupić się na osiąganiu swoich celów językowych.
Nasza misja to stworzenie bezpiecznej przestrzeni, w której każdy może odblokować swój potencjał i zrealizować marzenia związane z nauką języków obcych. W YOU KNOW Academy wierzymy, że każdy ma w sobie wszystko, co potrzebne, aby osiągnąć sukces w nauce języków.