KEFAR to firma elektryczna, która powstała w 1994 roku i od tego czasu świadczy usługi elektryczne oraz doradztwo energetyczne dla różnych klientów, w tym firm, instytucji publicznych oraz osób prywatnych. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres... usług, w tym instalacje elektryczne i teletechniczne w obiektach przemysłowych oraz mieszkalnych. Dzięki wysoko wykwalifikowanej kadrze inżynierów oraz elektromonterów, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość i solidność wykonywanych prac. Nasi pracownicy posiadają wieloletnie doświadczenie oraz niezbędne uprawnienia do prowadzenia robót elektrycznych w zakresie niskich i średnich napięć.
W ramach naszych usług wykonujemy instalacje oświetleniowe, siłowe, wewnętrzne linie zasilające oraz tablice rozdzielcze. Każda instalacja jest realizowana zgodnie z obowiązującymi normami oraz przepisami Prawa Budowlanego i Prawa Energetycznego. Dodatkowo, oferujemy pomiary elektryczne, które są niezbędne przed przystąpieniem do eksploatacji instalacji. Nasze pomiary obejmują badanie impedancji pętli zwarcia, rezystancji izolacji oraz skuteczności oświetlenia awaryjnego.
W ostatnich latach coraz większą rolę w naszej ofercie odgrywają pomiary termowizyjne, które pozwalają na wczesne zdiagnozowanie uszkodzeń w obiektach elektroenergetycznych oraz budowlanych. Dzięki tym pomiarom możemy sprawdzić wykonanie izolacji termicznej budynku oraz zidentyfikować luźne elementy w instalacjach elektrycznych. Po wykonaniu pomiarów wystawiamy protokół oraz płytę CD z dokumentacją zdjęciową.