Zarządzanie Nieruchomościami Nowy Dom to firma z siedzibą w Piechowicach, która od 8 lat oferuje kompleksowe usługi zarządzania nieruchomościami w Jeleniej Górze, Piechowicach, Szklarskiej Porębie i okolicach. Naszym celem jest zapewnienie... mieszkańcom spokoju oraz komfortu poprzez profesjonalną obsługę wspólnot mieszkaniowych. Dzięki transparentnej komunikacji oraz nowoczesnym narzędziom, zarządzanie staje się prostsze i bardziej efektywne. Wierzymy, że empatia i dbałość o dobro klientów są kluczowe w naszej pracy.
Oferujemy pełną administrację wspólnot, w tym zgłoszenia online oraz organizację zebrań. Nasze usługi księgowe zapewniają przejrzystość finansów, optymalizację kosztów oraz szybkie rozliczenia. Dodatkowo, zajmujemy się utrzymaniem nieruchomości, co obejmuje przeglądy techniczne, dbanie o czystość oraz reagowanie na awarie. Dzięki współpracy z nami, klienci mogą zredukować wydatki związane z obsługą budynku oraz zaplanować przyszłe inwestycje.
Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są dostępni dla mieszkańców przez całą dobę. Reagujemy na zgłoszenia usterek najszybciej jak to możliwe, co zapewnia mieszkańcom poczucie bezpieczeństwa. Jesteśmy przekonani, że nasze podejście do zarządzania nieruchomościami przynosi wymierne korzyści i satysfakcję naszym klientom.