Reputacja, której zaufało ponad 1,4 miliona firm.
Stwórz własny profil

Złota Rączka Bytom - Montaż, Naprawa, Pranie Tapicerki

Montaż, pranie, naprawy od A do Z. Wszystko zrobione raz, a dobrze.

Dane kontaktowe
Cześć, jestem Łukasz – Twój "Facet od Roboty" w Bytomiu.

Działam w pojedynkę, bo wierzę w osobistą odpowiedzialność za każde zlecenie. Moja zasada jest prosta i niezmienna: "U Ciebie zrobię tak, jak wymagam tego u siebie".
Nie jestem kolejną...

Bardzo dobra (5,00)

8 opinii na ProvenExpert.com
 (ostatnie 24 miesiące)

Rekomendacja
Muszę przyznać, że byłam sceptyczna. Narożnik miał już swoje lata, a plamy po dzieciach i psie spisałam na straty. Większość firm w internecie obiecuje cuda, a ja już się raz nacięłam. Tutaj było inaczej. Konkretna rozmowa przez telefon, punktualne przybycie. Żadnego marudzenia, tylko profesjonalny sprzęt i metodyczna praca. A efekt? Szczerze? Przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Kanapa wygląda, jakby dopiero co przyjechała ze sklepu. Kolor odżył, a po plamach nie ma śladu. Nawet zapach w całym pokoju jest inny - taki świeży. Koniec tematu. Zamiast kupować nowy mebel za kilka tysięcy, mam stary w idealnym stanie za ułamek tej kwoty. Fachowiec godny każdej złotówki.
15.08.2025Anonimowo
Rekomendacja
Znalazłam ogłoszenie w internecie, szukając kogoś do montażu siatki na balkonie. I tu przeżyłam szok - oczywiście pozytywny. Fachowiec sam z siebie zauważył, że przy rynnie jest niewielka szpara, o której w życiu bym nie pomyślała, a którą kot mógłby próbować się przecisnąć. Od razu zaproponował sprytne rozwiązanie, żeby to miejsce dodatkowo uszczelnić i zabezpieczyć. Właśnie takie myślenie o krok do przodu go wyróżnia.

Od tamtej pory to mój człowiek od zadań specjalnych. Przy okazji siatki nasmarował skrzypiące drzwi balkonowe, bo stwierdził, że "jak już jesteśmy, to niech będzie zrobione porządnie do końca". Wszystko w niesamowitym tempie, bez zbędnej gadaniny. Widać, że szanuje czas i pieniądze klienta. PO PROSTU FACHOWIEC GODNY ZAUFANIA.
15.08.2025Anonimowo
Rekomendacja
Polecam. Idealne rozwiązanie, gdy ekipa remontowa poszła, a została masa drobiazgów, do których nikt nie chce wrócić. Pan Łukasz bez problemu podjął się tematu. Męczące niedoróbki jak krzywe gniazdka czy źle wyregulowane drzwi w końcu pożegnane. Kontakt zapisany na stałe! 👍
Rekomendacja
Prawdziwa Złota Rączka: pełen profesjonalizm, kultura osobista, punktualność, rzetelność i skuteczność. Dziękuję za pancerny montaż siatki na balkonie dla kota i za dokręcenie całej balustrady, którą poprzedni "fachowiec" chyba na słowo honoru przymocował:)) Bardzo polecam!!
Rekomendacja
Podłączenie zmywarki sprawnie i bezproblemowo. A co najważniejsze - tanio 🙂 Jeszcze nie raz skorzystam, bo lista usług robi wrażenie 😃
Rekomendacja
Nowa pralka stała na środku łazienki, a ja zostałam z tym sama. Pan Łukasz przyjechał, podłączył i wypoziomował wszystko od ręki. Uratował mi weekend i górę prania. Polecam!!!
Rekomendacja
Nazwa "Facet od Roboty" to nie jest żaden przypadek. Szczerze polecam tego fachowca! Okazuje się, że można być jednym człowiekiem i znać się na wszystkim. Naprawa cieknącego kranu, montaż komody, powieszenie karniszy i regulacja drzwi w szafie - dla Pana Łukasza to była czysta prostota. Wszystko zrobione z taką precyzją, że byłem w szoku.
Rekomendacja
Miała być wielka szafa i myślałam, że bez drugiej osoby nie da rady. A tu przyszedł Pan Łukasz. Jeden. I zrobił.
Sprawnie i z uśmiechem, jakby go było dwóch.
Teraz szafa stoi, a ja mam banana na twarzy. :) Polecam
Oceń teraz

Wiadomość do Złota Rączka Bytom - Montaż, Naprawa, Pranie Tapicerki

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 14.08.2025  |  Ostatnia aktualizacja: 03.11.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH