Nasza firma, Eltryk, specjalizuje się w projektowaniu, montażu oraz modernizacji instalacji elektrycznych. Działamy na rynku od 1990 roku, oferując kompleksowe usługi dla klientów indywidualnych, firm oraz instytucji publicznych. Nasze
doświadczenie oraz zaangażowanie w każdy projekt pozwala nam dostarczać rozwiązania, które są nie tylko funkcjonalne, ale także bezpieczne i zgodne z obowiązującymi normami. Współpracujemy z renomowanymi partnerami, co pozwala nam oferować długoterminowe gwarancje na nasze instalacje.
Każdy projekt traktujemy indywidualnie, zaczynając od analizy potrzeb klienta, przez dobór odpowiednich materiałów, aż po profesjonalne wykonanie i uruchomienie instalacji. Nasze usługi obejmują instalacje elektryczne dla budownictwa mieszkaniowego, przemysłowego oraz sektora publicznego. Realizujemy również zlecenia dla branży gastronomicznej i hotelarskiej, gdzie szczególną wagę przykładamy do estetyki oraz bezpieczeństwa użytkowania.
Dzięki naszemu zespołowi doświadczonych specjalistów, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane projekty. Nasze instalacje są zgodne z europejskimi normami, co zapewnia ich niezawodność i trwałość. Zaufaj nam i skorzystaj z naszych usług, aby zrealizować swoje elektryczne potrzeby w sposób profesjonalny i bezpieczny.