Witaj! Jestem Zuzanna, dietetyk ze Szczecina, który pomoże Ci zadbać o zdrowie, energię i dobre samopoczucie. Oferuję indywidualne podejście do każdego klienta, niezależnie od tego, czy potrzebujesz wsparcia stacjonarnie w Szczecinie, czy online.
Moje metody opierają się na neurodietetyce i psychodietetyce, co pozwala mi skutecznie wspierać Cię w dążeniu do lepszego samopoczucia oraz zdrowych nawyków żywieniowych. Razem odkryjemy, jak jeść pysznie i zdrowo, bez presji i schematów.
Jako dietetyk w Szczecinie, pomagam osobom, które czują się zagubione w gąszczu diet lub mają trudności w relacji z jedzeniem. Każda współpraca opiera się na zrozumieniu i realnych zmianach, które można wprowadzić w codziennym życiu. Tworzę plany żywieniowe dostosowane do Twoich potrzeb i stylu życia, aby były one możliwe do wdrożenia i utrzymania. Wspieram Cię na każdym etapie, abyś mógł wprowadzać zmiany w swoim tempie, z życzliwością i spokojem.
Moje podejście do dietetyki to nie tylko dieta, ale także zrozumienie emocji związanych z jedzeniem. Pomagam odbudować równowagę między ciałem a umysłem, co jest kluczowe dla zdrowego stylu życia. Wspólnie przejdziemy przez proces zmian, które przyniosą Ci spokój, energię i większą świadomość własnego ciała.