Reklama świetlna to kluczowy element identyfikacji wizualnej, który przyciąga uwagę i zwiększa rozpoznawalność marki. W Plastmedia oferujemy kompleksowe usługi związane z produkcją i instalacją reklam świetlnych, w tym kasetonów, liter 3D oraz... pylonów reklamowych. Nasze projekty są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na stworzenie unikalnych i efektownych rozwiązań. Dzięki nowoczesnym technologiom, nasze reklamy są widoczne w każdych warunkach, co czyni je idealnym wyborem dla stacji paliw, myjni oraz innych firm.
Kasetony świetlne to doskonały sposób na wyróżnienie się z tłumu. Oferujemy szeroki wybór kasetonów w różnych rozmiarach i stylach, które dodają prestiżu i przyciągają wzrok. Litery przestrzenne to kolejna nasza specjalność, która pozwala na efektowną prezentację logo i nazwy firmy. Wykonujemy je z różnych materiałów, takich jak dibond, PCV czy plexi, co zapewnia ich trwałość i estetykę.
Nasze pylony reklamowe oraz otoki reklamowe są projektowane z myślą o maksymalnej widoczności i estetyce. Dzięki zastosowaniu wysokiej jakości materiałów oraz nowoczesnych technologii, nasze realizacje cieszą się uznaniem wśród klientów. Plastmedia to firma z wieloletnim doświadczeniem, która zrealizowała setki projektów dla znanych marek, co potwierdza naszą pozycję na rynku reklamy świetlnej.