Witamy w Platinum Cars Center w Lesznie, gdzie motoryzacja to nasza pasja. Od 2002 roku zdobywamy doświadczenie w branży motoryzacyjnej, a w 2012 roku otworzyliśmy profesjonalny serwis samochodowy. Nasz zespół składa się z pasjonatów i... profesjonalistów, którzy dbają o najwyższą jakość usług. Specjalizujemy się w serwisie i naprawie wszystkich marek samochodów, w tym Porsche, Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Seat i Skoda. Oferujemy również serwis busów oraz samochodów dostawczych do 5 ton.
Nasze usługi obejmują kompleksowy serwis flot samochodowych, przeglądy okresowe, diagnostykę komputerową oraz naprawy mechaniczne. Posiadamy nowoczesny sprzęt i narzędzia renomowanych dostawców, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Każde zlecenie realizujemy z pasją i zaangażowaniem, a naszym celem jest zadowolenie klientów. Po każdej naprawie samochód jest dokładnie umyty i sprzątnięty, co wyróżnia nas na tle konkurencji.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz dostępowi do bazy samochodów powypadkowych, jesteśmy w stanie zaoferować atrakcyjne ceny na części zamienne oraz usługi serwisowe. Nasza oferta jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych, jak i przedsiębiorstw. Czekamy na Twój samochód i zapraszamy do skorzystania z naszych usług.