Firma Plexi Świat została założona w 2014 roku, bazując na doświadczeniach zdobytych przez Pracownię Reklam STYLUS. Jako młoda agencja reklamowa, dążymy do pozyskiwania klientów poprzez wysoką jakość naszych usług. Naszym celem jest zadowolenie... klienta, co uważamy za klucz do sukcesu. Specjalizujemy się w produkcji wyrobów z tworzyw sztucznych, takich jak PLEXI, PCV, PET oraz Dibond, które są wykorzystywane w reklamie i przemyśle.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym cięcie i grawerowanie tworzyw sztucznych za pomocą technologii laserowej oraz frezowanie CNC. Nasz park maszynowy jest nowoczesny i precyzyjny, co pozwala nam na realizację zamówień zgodnie z indywidualnymi projektami klientów. W razie potrzeby, zapewniamy profesjonalne wsparcie na każdym etapie współpracy. Nasza oferta obejmuje również oklejanie pojazdów, co stanowi doskonałe rozwiązanie dla firm pragnących zwiększyć swoją widoczność na rynku.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu w celu omówienia szczegółów współpracy. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i chętnie podejmiemy się realizacji nietypowych projektów, które spełnią oczekiwania naszych klientów.