Usługi informatyczne to szeroki zakres działań związanych z technologią komputerową, które są niezbędne w codziennym życiu zarówno prywatnym, jak i zawodowym. W PNN Systems oferujemy kompleksowe wsparcie w zakresie instalacji i aktualizacji... oprogramowania, zarządzania użytkownikami oraz konfiguracji sprzętu. Nasze usługi obejmują również obsługę serwerów oraz skrzynek mailowych, co pozwala na efektywne zarządzanie zasobami informatycznymi w firmach.
W ramach naszych usług informatycznych zapewniamy także doradztwo techniczne oraz konsultacje dotyczące sprzętu i oprogramowania. Dzięki naszemu doświadczeniu w zarządzaniu bazami danych SQL, jesteśmy w stanie wdrażać, konfigurować i administrować zarówno lokalnymi, jak i chmurowymi bazami danych. Nasze działania są zgodne z wymaganiami RODO, co gwarantuje bezpieczeństwo przetwarzanych danych.
Dodatkowo, regularnie tworzymy kopie zapasowe baz danych oraz monitorujemy ich wydajność, co jest kluczowe dla zapewnienia ciągłości działania systemów informatycznych. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na efektywne rozwiązanie problemów informatycznych oraz optymalizację procesów w firmach.