Pol-Trans Catering to firma z wieloletnim doświadczeniem w organizacji różnorodnych imprez. Oferujemy kompleksową obsługę cateringową, która obejmuje zarówno małe spotkania, jak i duże wydarzenia, takie jak wesela, bankiety czy konferencje. Nasze
sale bankietowe, w tym Sala Marmurowa, Złota, Różowa i Kwiatowa, są doskonale przystosowane do organizacji przyjęć okolicznościowych. Dzięki pięknemu otoczeniu w lesie sosnowym, istnieje również możliwość zorganizowania uroczystości w plenerze, co dodaje wyjątkowego klimatu każdemu wydarzeniu.
Nasza oferta obejmuje nie tylko catering, ale także pomoc w organizacji całej imprezy. Zatrudniamy specjalistów, którzy zadbają o każdy detal, od menu po dekoracje. Współpracujemy z muzykami, tancerzami oraz dekoratorami, co pozwala nam na stworzenie niezapomnianej atmosfery. Dla naszych klientów przygotowaliśmy również atrakcyjne pakiety promocyjne, które obejmują m.in. darmowe torty weselne oraz napoje bez limitu.
Dzięki nowoczesnej infrastrukturze oraz wysokiej jakości usług, Pol-Trans Catering zdobył zaufanie wielu klientów, w tym linii lotniczych. Nasze doświadczenie w cateringu lotniczym oraz obsłudze dużych imprez sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i do kontaktu w celu omówienia szczegółów organizacji Państwa wydarzenia.