Jesteśmy niezależną firmą dostarczającą internet drogą radiową od 2002 roku na terenie miasta Polanów. Oferujemy szybki internet domowy, który jest dostępny dzięki technologii ePMP firmy Cambium. Nasza sieć składa się z siedmiu nadajników, które... pokrywają teren Polanowa i okolic, co pozwala na korzystanie z naszych usług w różnych lokalizacjach. Nasza oferta obejmuje różne pakiety internetowe, które dostosowujemy do potrzeb klientów, zapewniając elastyczność i wygodę.
Wszystkie nasze umowy są czytelne i nie wiążą klientów długoterminowymi zobowiązaniami. Oferujemy indywidualny i stały adres IP oraz brak limitów danych, co czyni naszą ofertę atrakcyjną dla użytkowników intensywnie korzystających z internetu. Dodatkowo, zapewniamy serwis komputerowy oraz usługi montażowe, w tym instalacje systemów monitoringu CCTV oraz automatyzację domu.
Nasze usługi obejmują również nowoczesne rozwiązania, takie jak instalacje AZART oraz urządzenia pomiarowe. Dzięki naszym usługom dronowym, oferujemy fotografię, filmowanie oraz inspekcje cieplne, co pozwala na kompleksową obsługę klientów w różnych dziedzinach. Jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę, co zapewnia naszym klientom wsparcie w każdej sytuacji.