Firma Polonia Serwis z Puław w województwie lubelskim oferuje kompleksowe usługi związane z przeglądami technicznymi oraz naprawami samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych. Nasz warsztat dysponuje nowoczesnym sprzętem diagnostycznym, który... umożliwia szybkie i precyzyjne wykrywanie usterek. Dzięki wykwalifikowanej kadrze pracowników, którzy nieustannie poszerzają swoją wiedzę, zapewniamy najwyższą jakość usług. Współpracujemy z zaufanymi dostawcami części zamiennych, co pozwala nam na dokładne i rzetelne naprawy pojazdów.
Oferujemy również usługi wulkanizacyjne, będąc autoryzowanym serwisem ogumienia Goodyear. Nasza oferta obejmuje montaż, demontaż oraz naprawę opon, co jest kluczowe dla bezpieczeństwa na drodze. Specjalizujemy się w serwisie samochodów ciężarowych, ciągników siodłowych oraz naczep, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do potrzeb różnych klientów. Nasze usługi są dostępne od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-18:00 oraz w soboty od 8:00 do 14:00.
W Polonia Serwis dbamy o to, aby każdy klient czuł się komfortowo i bezpiecznie, oddając swój pojazd w nasze ręce. Zachęcamy do skorzystania z naszych usług oraz do rezerwacji terminu naprawy, aby uniknąć długiego oczekiwania. Jesteśmy tu, aby zapewnić Państwu profesjonalną obsługę oraz fachową pomoc w zakresie serwisowania i naprawy pojazdów.