Polska Grupa Reklamowa to doświadczony producent reklam, który działa na rynku od blisko 20 lat. Nasza siedziba znajduje się w Tarnowie, jednak obsługujemy klientów na terenie całej Polski oraz poza jej granicami. Specjalizujemy się w druku... wielkoformatowym, oferując różnorodne materiały reklamowe, takie jak banery, kasetony, litery 3D oraz oklejanie samochodów. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb zarówno małych, jak i dużych przedsiębiorstw, a także osób prywatnych, które pragną wyróżnić się na rynku lub w codziennym życiu.
W naszej ofercie znajdziesz szeroki wachlarz usług, które obejmują nie tylko druk, ale także projektowanie i montaż nośników reklamowych. Dzięki nowoczesnym technologiom, takim jak druk UV i solwentowy, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość wydruków, które przyciągają uwagę i skutecznie promują marki. Nasz zespół składa się z pasjonatów, którzy z zaangażowaniem podchodzą do każdego projektu, niezależnie od jego skali i złożoności.
W Polskiej Grupie Reklamowej stawiamy na kompleksową obsługę klienta, co oznacza, że towarzyszymy naszym klientom na każdym etapie realizacji projektu. Od analizy potrzeb, przez projektowanie, aż po finalny montaż, dbamy o każdy detal, aby osiągnąć zamierzony efekt. Nasze doświadczenie oraz nowoczesny park maszynowy pozwalają nam na realizację nawet najbardziej wymagających zleceń, co czyni nas wiarygodnym partnerem w branży reklamowej.