Pomoc Drogowa Autotransport Szczecin to firma, która oferuje kompleksowe usługi pomocy drogowej przez całą dobę. Nasza oferta obejmuje holowanie pojazdów osobowych, dostawczych oraz maszyn budowlanych i rolniczych. Dzięki doświadczeniu i... profesjonalizmowi naszego zespołu, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zareagować na każdą sytuację drogową. Działamy na terenie Szczecina oraz okolic, a także obsługujemy bliskie Niemcy.
Nasze usługi są dostępne 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. W przypadku awarii, wypadku lub innych problemów z pojazdem, wystarczy zadzwonić, a nasza ekipa dotrze na miejsce w ciągu 20-40 minut. Oferujemy również transport maszyn oraz pomoc w sytuacjach awaryjnych, takich jak rozładowany akumulator czy brak paliwa. Nasze lawety mają ładowność do 7 ton, co pozwala nam na przewóz różnorodnych pojazdów.
Zależy nam na satysfakcji naszych klientów, dlatego zapewniamy konkurencyjne ceny oraz transparentność kosztów. Przed rozpoczęciem usługi zawsze informujemy o cenie, aby uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek. Nasza firma stawia na jakość i bezpieczeństwo, co czyni nas idealnym wyborem w sytuacjach kryzysowych na drodze.