Toruń Pomoc Drogowa to firma, która świadczy usługi pomocy drogowej na terenie Torunia oraz województwa kujawsko-pomorskiego. Działamy 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, co oznacza, że jesteśmy zawsze dostępni, gdy potrzebujesz naszej pomocy.
Nasza oferta obejmuje holowanie uszkodzonych pojazdów, w tym samochodów osobowych, dostawczych, motocykli, quadów oraz maszyn budowlanych. Posiadamy nowoczesny sprzęt, w tym lawety z hydrauliczną platformą, co pozwala nam na bezpieczny transport nawet dużych pojazdów.
Oferujemy również szereg dodatkowych usług, takich jak naprawy awarii na miejscu zdarzenia oraz holowanie do warsztatu, gdzie mechanik jest dostępny przez całą dobę. W przypadku, gdy Twój pojazd wymaga dłuższej naprawy, zapewniamy wynajem pojazdów zastępczych, abyś mógł kontynuować swoje codzienne obowiązki bez przeszkód. Nasze usługi obejmują także wulkanizację, dowóz paliwa oraz transport osób i towarów.
Nasza firma stawia na jakość i szybkość działania, co sprawia, że jesteśmy zaufanym partnerem w sytuacjach kryzysowych na drodze. Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalizmowi, możesz być pewien, że Twoje potrzeby zostaną zaspokojone w sposób rzetelny i efektywny.