Poradnia dietetyczna Health Inn Med we Wrocławiu oferuje kompleksowe wsparcie w zakresie dietetyki i żywienia medycznego. Nasza kadra składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy pomagają pacjentom w osiąganiu ich celów zdrowotnych.... Wierzymy, że zdrowa dieta to nie tylko zestaw przepisów, ale przede wszystkim styl życia oparty na wiedzy i świadomości. Oferujemy indywidualne podejście do każdego pacjenta, co pozwala na stworzenie diety dostosowanej do jego potrzeb i stanu zdrowia.
W naszej poradni możesz skorzystać z różnych usług, takich jak konsultacje z dietetykiem klinicznym, psychodietetykiem oraz diagnostyka nietolerancji pokarmowych. Oferujemy również badania genetyczne, które mogą pomóc w lepszym dopasowaniu diety do Twojego organizmu. Nasze programy dietetyczne są skierowane zarówno do osób pragnących schudnąć, jak i tych, które chcą przybrać na wadze lub potrzebują wsparcia w sporcie.
Dzięki strefie on-line, możesz umówić się na wizytę zdalnie, co jest wygodne i dostępne dla każdego. Naszym celem jest zapewnienie profesjonalnej pomocy dietetycznej, aby każdy mógł cieszyć się lepszym zdrowiem i samopoczuciem.