PPHU BIT Jarosław to hurtownia artykułów biurowych, która kompleksowo zaopatruje firmy oraz klientów indywidualnych w materiały biurowe, piśmiennicze i papiernicze. Oferujemy szeroki asortyment produktów, w tym tusze, tonery, bębny do drukarek
oraz meble biurowe. Nasze atuty to szybki czas dostawy, niskie ceny oraz dostępność produktów, co pozwala nam zdobywać zaufanie klientów z powiatu jarosławskiego.
W naszej ofercie znajdują się również usługi związane z klimatyzacją oraz monitoringiem. Instalujemy i serwisujemy klimatyzatory renomowanych producentów, zapewniając sprawne działanie oraz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Obsługujemy także urządzenia chłodnicze, co czyni nas kompleksowym dostawcą rozwiązań dla biur i firm.
Dodatkowo, nasze Centrum Konferencyjno-Biznesowe oferuje możliwość organizacji szkoleń, warsztatów oraz wideokonferencji. Wyposażone w nowoczesny sprzęt, nasze sale są idealnym miejscem do prowadzenia spotkań biznesowych. Zdajemy sobie sprawę, jak ważny jest czas, dlatego zapewniamy elastyczne rozwiązania, które odpowiadają na potrzeby naszych klientów.