Pracownia Jogi Prana to miejsce stworzone z myślą o kobietach w średnim wieku, które pragną rozpocząć swoją przygodę z jogą. Nasze zajęcia są dostosowane do indywidualnych potrzeb uczestniczek, co pozwala na bezpieczne i efektywne wprowadzenie w... świat jogi. Używamy różnych pomocy, takich jak koce, klocki czy paski, aby każda pozycja była komfortowa i dostosowana do możliwości ciała. Dzięki temu można szybko zauważyć pozytywne efekty, takie jak zmniejszenie bólu pleców czy poprawa elastyczności stawów.
Nasza nauczycielka, Aneta Matejska, posiada bogate doświadczenie w nauczaniu Jogi Iyengara, Jogi Terapeutycznej oraz Pranajamy. Pracujemy w małych grupach, co umożliwia indywidualne podejście do każdej uczestniczki. W Pranie tworzymy społeczność, która wspiera się nawzajem w dążeniu do lepszego samopoczucia i zdrowia. Oferujemy również zajęcia online, co pozwala na elastyczne dopasowanie praktyki do codziennego życia.
Joga to nie tylko ćwiczenia fizyczne, ale także sposób na odnalezienie wewnętrznego spokoju i równowagi. Nasze zajęcia obejmują medytację, relaksację oraz techniki oddechowe, które pomagają w redukcji stresu i poprawie jakości życia. Zapraszamy do dołączenia do naszej społeczności i odkrycia, jak joga może wzbogacić Twoje życie.
Pracownia Jogi Prana Aneta Matejska | Butikowe Studio Jogi 50+ w Głogowie
Pracownia Jogi Prana Aneta Matejska | Butikowe Studio Jogi 50 w Głogowie, Budowlanych 33