Nasza firma specjalizuje się w dorabianiu kluczy oraz naprawie stacyjek samochodowych. Oferujemy kompleksowe usługi w zakresie kluczy samochodowych, w tym dorabianie kluczy z immobilajzerem i pilotem do wszystkich marek aut. Dzięki mobilnemu... serwisowi jesteśmy w stanie dotrzeć do klientów w Poznaniu i okolicach, co pozwala na szybką pomoc w nagłych sytuacjach. Naprawa stacyjek odbywa się zarówno stacjonarnie, jak i w terenie, co zwiększa komfort naszych klientów.
W przypadku awarii stacyjek, nasi specjaliści są w stanie przeprowadzić regenerację w ciągu godziny do trzech, a w wielu przypadkach naprawa stacyjek aut takich marek jak VW, Skoda, Seat, Audi, Ford, Kia, Hyundai, Honda, Nissan, Toyota, Renault, Dacia, Citroen czy Peugeot odbywa się na poczekaniu. Klienci powinni pamiętać, aby zawsze przy naprawie posiadać komplet kluczy do auta, co gwarantuje długą żywotność i bezawaryjność stacyjki.
Oferujemy również naprawę pilotów samochodowych oraz kart, a także awaryjne otwieranie domów i aut. Nasze usługi są objęte gwarancją, co zapewnia naszym klientom dodatkowe bezpieczeństwo. W Pracowni Kluczy stawiamy na jakość i bezpieczeństwo, dlatego korzystamy z nowych części oraz wysokiej jakości materiałów, aby zapewnić pełną satysfakcję z wykonanych usług.