Oferujemy profesjonalne usługi prania tapicerki meblowej, wykładzin oraz dywanów, które zapewniają skuteczne usunięcie zabrudzeń. Nasza firma korzysta z nowoczesnej metody ekstrakcyjnej, która nie tylko czyści, ale również dba o materiały, z
których wykonane są meble. Dzięki zastosowaniu profesjonalnych środków czyszczących oraz sprzętu, gwarantujemy wysoką jakość usług oraz satysfakcję naszych klientów.
Nasze usługi obejmują pranie kanap, sof, foteli, a także dywanów i wykładzin. Proces czyszczenia składa się z kilku etapów, w tym wstępnego odkurzania, aplikacji preparatu do rozpuszczania brudu oraz gruntownego czyszczenia. Dzięki temu jesteśmy w stanie usunąć nawet najtrudniejsze plamy i zabrudzenia. Dodatkowo, oferujemy również usługę ozonowania, która skutecznie eliminuje alergeny, nieprzyjemne zapachy oraz drobnoustroje, zapewniając czystość i świeżość w Twoim domu.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są dostępne z dojazdem do klienta. Oferujemy bezpłatną wycenę, co pozwala na dostosowanie oferty do indywidualnych potrzeb. Nasz zespół ekspertów jest gotowy, aby pomóc w przywróceniu czystości Twoim meblom i dywanom.