Praskie Studio Jogi to miejsce, gdzie każdy, niezależnie od wieku i poziomu zaawansowania, może rozpocząć swoją przygodę z jogą. Oferujemy różnorodne zajęcia, w tym hatha jogę według metody BKS Iyengara, jogę dla początkujących, zaawansowanych
oraz specjalistyczne sesje dla kobiet w ciąży i osób z problemami kręgosłupa. Nasze zajęcia prowadzone są przez doświadczonych nauczycieli w przestronnej, odrestaurowanej sali, co sprzyja komfortowej praktyce.
Organizujemy również kameralne wyjazdy połączone z warsztatami jogi w malowniczych miejscach w Polsce. Uczestnicy mają okazję nie tylko doskonalić swoje umiejętności, ale także zrelaksować się w pięknych okolicznościach przyrody. Nasze studio znalazło się w rankingu TOP 10 szkół jogi według magazynu "Joga", co potwierdza wysoką jakość oferowanych zajęć.
W Praskim Studiu Jogi stawiamy na indywidualne podejście do każdego uczestnika. Nasze zajęcia są dostosowane do potrzeb i możliwości uczestników, co sprawia, że każdy może czuć się komfortowo i bezpiecznie. Zapraszamy do wspólnej praktyki, która przynosi korzyści zarówno ciału, jak i umysłowi.