Prefabrykacja rozdzielnic elektrycznych i szaf sterowniczych to kluczowy element w automatyce przemysłowej. Od ponad 15 lat firma EiA PRO dostarcza kompleksowe rozwiązania, które zapewniają niezawodność i bezpieczeństwo w zakładach produkcyjnych w... całej Polsce. Nasze rozdzielnice są projektowane zgodnie z normami IEC 61439, co gwarantuje ich wysoką jakość i trwałość. Każda rozdzielnica przechodzi szczegółowe testy, w tym termowizyjne oraz próby wytrzymałości dielektrycznej, co potwierdza ich niezawodność w trudnych warunkach przemysłowych.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne systemy automatyki, w tym programowanie sterowników PLC oraz integracja z systemami SCADA. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak Schneider, ABB i Siemens, możemy zapewnić najwyższej jakości komponenty. Nasze rozwiązania są dostosowane do specyfiki linii produkcyjnych, co pozwala na optymalizację procesów i redukcję kosztów energii. Oferujemy również systemy automatycznej kompensacji mocy biernej, które mogą zmniejszyć koszty energii o 15-30%.
Dzięki zespołowi doświadczonych inżynierów oraz nowoczesnym technologiom, jesteśmy w stanie dostarczyć rozwiązania, które spełniają najwyższe standardy branżowe. Nasze projekty są zgodne z normami IEC 61511 oraz ISO 13849, co zapewnia bezpieczeństwo i efektywność działania. Zaufaj EiA PRO i skorzystaj z naszych usług prefabrykacji rozdzielnic elektrycznych oraz automatyki przemysłowej.